Q&A

Vad kostar internetbanken hos Swedbank?

Vad kostar internetbanken hos Swedbank?

Ordinarie årsavgifter: Internetbanken med betaltjänst 175 kr, Bankkort 250 kr, Betal- och kreditkort MasterCard 195 kr. ID-skydd 150 kr. Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna.

Vad kostar ett bankgiro Swedbank?

0 kr för privatpersoner.

Hur mycket får man Swisha Swedbank?

Ordinarie pris för Swish företag är 2 kr per mottagen betalning. Om du har något av våra Företagspaket Bas, Plus eller Bokför är kostnaden 1,50 kr per mottagen betalning.

Vad är personlig service Swedbank?

En självbetjäningstjänst där du kan få saldo och transaktioner upplästa genom knappval och tjänsten personlig service där du får hjälp och rådgivning av våra företagsrådgivare.

Vad kostar telefonbanken Swedbank?

Vår telefontjänst kostar ingenting. Du betalar till din teleoperatör för uppkoppling och samtalstid.

Hur mycket kostar internetbanken?

Att vara ansluten till internetbanken för privatpersoner kostar ingenting. Vissa tjänster är separat prissatta och tjänster med årsavgift kan väljas till.

Vad kostar det att ha ett bankgironummer?

Anslutning till bankgiro är en av de tjänster som ingår i företagspaketet. Bara en bank redovisar i sin prislista vad just den tjänsten kostar: 250 kronor per år, alltså en fjärdedel eller femtedel av hela paketet.

Vad kostar det att vara kund hos Handelsbanken?

Vårt baserbjudande kostar 25 kronor per månad. Du betalar för max ett baserbjudande. Har du Bankkort Mastercard, Allkort eller Platinum betalar du inte för baserbjudandet. Du betalar istället kortets årsavgift.

Hur mycket får man ta emot på Swish?

Swish är en enkel tjänst för att skicka och ta emot pengar via mobilen. När du skaffar Swish är beloppsgränsen 3000 kr per vecka. I din internetbank och app kan du ändra gränsen eller ha en tillfällig beloppsgräns upp till 150 000 kr som är giltig i en dag (gäller för dig som är över 18 år.)

Hur mycket pengar får man Swisha?

Du kan ändra din beloppsgräns för Swish på internetbanken till max 30 000 kronor per dag. Det gör du under Konton & kort – Swishöversikt. Du kan också välja att höja beloppsgränsen för en viss dag, en så kallad tillfällig beloppsgräns. Då kan du swisha för upp till 150 000 kronor under den dagen.

Vad är personlig service?

Bra service är bland annat att vara lyhörd för kundens behoiv, ha respekt för kunden och för företaget. Bra bemötande är att vara trevlig, tillmötesgående, vara professionell i sin roll och ta kunden på allvar. Man ska lyssna, ha fullt fokus på kunden, erbjuda hjälp och råd samt vara ärlig och transparent.

Vad är din personliga kod?

Vad är en personlig kod? Den personliga koden är viktig att lägga på minnet. Med hjälp av den kan du alltid ladda ner ett nytt Mobilt BankID i de fall ditt nuvarande Mobila BankID gått ut eller behöver spärras.