Popular tips

Is OV gratis voor studenten?

Is OV gratis voor studenten?

Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer. U kunt kiezen voor een week- of weekendabonnement. U regelt het studentenreisproduct meteen met uw studiefinanciering. Behalve als u mbo doet en nog geen 18 bent.

Hoe werkt studentenkorting NS?

Bij binnenlandse reizen, waarbij u geen kaartje heeft voor het buitenland moet u reizen op uw studentenreisproduct en kunt u geen ticket kopen via de website of in de app met korting. De korting wordt namelijk op je reis automatisch verwerkt bij gebruik van een OV-Chipkaart met abonnement.

Hoeveel korting krijgt een student?

Doet u een opleiding aan vavo, mbo, hbo of universiteit? Dan krijgt u 50% korting op het lesgeld, cursusgeld of collegegeld voor 2021-2022.

Hoeveel studentenkorting NS?

Samenreiskorting – ontvang 40% korting in de daluren | NS.

Waar krijg je als student korting?

Waar krijg je studentenkorting

  • Bij Asos krijg je altijd 10% korting op je bestelling.
  • Bij Zalando krijg je altijd 10% korting op je bestelling.
  • Bij Happy Socks krijg je bij aankoop altijd 15% korting.
  • Hotels.com geeft studenten altijd 15% korting.
  • Bij WE Fashion krijg je altijd 10% korting.

Hoe krijg je korting als student?

Studentenkorting op je laptop Als student krijg je korting bij de meest uiteenlopende winkels. Doe een beetje onderzoek en je zult versteld staan op hoeveel producten van echte A-merken jij korting krijgt. Laptops, kleding, studieboeken en noem het maar op, het is allemaal te verkrijgen met hoge kortingen.

Hoeveel studenten korting OV?

De korting is 40% voor de trein en 34% voor tram, bus, metro en waterbus. In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting.

Wat na studentenreisproduct?

Je kunt NS Flex Dal Voordeel of het Dal Voordeel-abonnement op saldo aanvragen als je je Studentenreisproduct moet inleveren. Dus ook als je langstudeerder bent. Je hebt daarna tot 6 maanden de tijd om je gratis Dal Voordeel-abonnement aan te vragen.