Trending

Hoe lang mag je fiets op Rotterdam Centraal staan?

Hoe lang mag je fiets op Rotterdam Centraal staan?

Hoe lang mag ik mijn fiets hier stallen? De stalling heeft sensoren die bijhouden hoe lang een fiets wordt gestald. Fietsen die langer dan 14 dagen in de onbewaakte stalling staan, worden verwijderd.

Waar OV-fiets Rotterdam Centraal?

Met een OV-fietsabonnement kan je bij o.a. de treinstations Rotterdam Centraal en Blaak maximaal 2 fietsen huren. In totaal kan het bij acht Rotterdamse trein- en metrostations: Centraal Station, Blaak, Wilhelminaplein, Lombardijen, Slinge, Marconiplein, Kralingse Zoom en Alexandrium.

Waar staan de OV fietsen op Utrecht Centraal?

Utrecht Centraal – Stationsplein

  • Alle dagen van de week 24 uur open.
  • Vanaf sporen 1 tot 21 loop je via de middentunnel naar de fietsenstalling. Vanaf sporen 1 tot 15 loop je via de noordertunnel naar de fietsenstalling.

Waar OV-fiets huren Amsterdam Centraal?

Station Amsterdam Centraal Verlaat het station aan de IJ-zijde. De fietsenstalling vindt u naast de passage. Buiten deze openingstijden kunt u voor OV-fiets ook terecht in de bewaakte fietsenstalling West aan het Stationsplein 47. Deze fietsenstalling is 24 uur per dag open.

Hoe lang mag je fiets op station Haarlem staan?

Fiets maximaal 10 dagen in de stalling Te lang of verkeerd gestalde fietsen worden verwijderd. Fietsen mogen niet langer dan 10 dagen achter elkaar in de stalling staan.

Waar OV-fiets Nijmegen?

OV-fiets. In Nijmegen kun je bij het centraalstation, Nijmegen Goffert en Nijmegen Heijendaal een OV-fiets huren. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig met een gratis OV-fiets abonnement.

Waar OV-fiets inleveren?

Kan ik een OV-fiets op een andere locatie inleveren dan waar ik hem heb gehuurd? Ja, dat kan, maar je betaalt hier wel een toeslag van €10 voor.

Waar worden OV fietsen verhuurd?

Fiets huren Als je met de trein aankomt op het station, huur je snel en eenvoudig een OV-fiets en fiets je verder naar je afspraak. Een fiets huren kan op veel stations, bij bus- of metrohaltes en bij P+R parkeren. Er zijn bijna 300 huurlocaties in Nederland. Zo is er altijd een OV-fiets in de buurt!

Waar kan je een OV-fiets huren?

Je huurt een OV-fiets op bijna 300 huurlocaties door heel Nederland: op veel stations, bij bus- of metrohaltes en bij P+R terreinen.