Trending

Hoe kom ik aan een Kruidvat kaart?

Hoe kom ik aan een Kruidvat kaart?

Maak jouw voordeelkaart online aan Maak jouw kaart gemakkelijk online aan door een account te creëren. Kies voor ‘maak jouw kaart online aan’.

Wat is Kruidvat voordeelkaart?

Laat je verrassen met de Kruidvat Jouw extra voordeelkaart! Je krijgt spaarpunten voor elke euro die je bij Kruidvat besteedt. Je spaarpunten kun je inwisselen voor extra korting, gratis producten en je maakt kans op fantastische prijzen. Je krijgt dus extra voordeel, bovenop alle andere Kruidvat-aanbiedingen.

Hoeveel Kruidvat punten heb ik?

Op onze website. Log in op je account, ga naar ‘jouw spaarpunten’. Hier zie je jouw huidige puntensaldo. Ook zie je je punten bovenaan staan, naast het winkelmandje.

Hoe werkt de Kruidvat app?

1 – Via de gratis Kruidvat app Je logt makkelijk en snel in met het e-mailadres en wachtwoord van jouw account en voilà, je kaart zit standaard in de app. Bonus; je vindt al je persoonlijke aanbiedingen en nieuwe acties ook allemaal terug in onze app en je ziet ook direct je puntensaldo. Handig!

Hoe werkt Kruidvat app?

Zo app je altijd het voordeel van kruidvat op zak! ✔ Shop heel gemakkelijk online. ✔ Je bestelling is nog sneller in huis of in de winkel! ✔ Je hebt jouw kaart altijd digitaal bij de hand. ✔ Activeer met één klik je persoonlijke aanbieding.

Is Kruidvat een drogisterij?

Kruidvat is een keten van drogisterijen in Nederland, België en Frankrijk. De voormalige Kruidvat Holding is eigendom van de Hongkong-Chinese detailhandelsdivisie A.S. Watson Group van Hutchison Whampoa Limited (HWL), dat weer voor bijna 50% eigendom is van Cheung Kong (Holdings) Limited.

Wat kun je allemaal doen met Kruidvat punten?

Bij elke € 1,- die je in een Kruidvat winkel of in de webshop besteedt, spaar je 1 punt. Je kunt je spaarpunten inwisselen voor gratis producten en korting op producten. Ook kun je je spaarpunten doneren aan een goed doel.

Hoe werken Kruidvat punten?

Bij elke euro die je bij Kruidvat besteedt, spaar je punten met Jouw extra voordeelkaart, zowel in de winkel als online. Jouw spaarpunten kun je inwisselen voor korting op producten, gratis producten, dagjes uit of doneren aan een goed doel.

Hoe lever je punten in Kruidvat?

Je kunt jouw spaarpunten in onze winkels of via de website verzilveren. Kijk op www.kruidvat.nl/kado waar je op dit moment je punten voor kunt inleveren.

Hoe snel levert Kruidvat?

Alle producten in de webshop die je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, worden de volgende dag thuisbezorgd met uitzondering van de Waddeneilanden. Het is mogelijk om jouw gewenste datum te kiezen. In de orderbevestiging die je per mail ontvangt wordt dat moment weergegeven.